Gastenboek

 1. Dag familie van Marre,
  Wij vonden de actie van Marre heel goed. We vonden het verhaal erg om te horen. Wij bieden veel steun.

  Groetjes de kinderen van L5

 2. Dag familie van Marre, wij zijn leerlingen van het vijfde leerjaar. Marre was een speciale en zorgzame meid! We zijn allemaal trots op haar! We helpen graag mee met eventuele volgende acties!
  Groetjes, GBS De Stip Linden

 3. Hey familie van Marre, ik heb het filmpje gezien van Marre in de godsdienst lessen. Marre was zo een speciale meid er is nog nooit zo een speciaal iemand geweest ik wens jullie alle steun toe en haar avontuur in Afrika was zo speciaal de kinderen zijn zo blij dat Marre hun alles gaf. Marre is een belle fille.

 4. Hoi familie van Marre,
  we wensen jullie veel sterkte. We zijn blij dat de zussen van Marre de actie hebben overgenomen.
  Veel liefs en nog veel succes met de verdere acties,
  groetjes,
  L5B De Stip Linden

 5. Dag familie van Marre,

  wij wensen jullie nog veel sterkte.
  We hopen dat jullie nog veel inzamelen voor de arme kinderen in Afrika.
  Marre was heel sterk, lief en behulpzaam.

  Veel groetjes van het 5-ertje uit België

 6. Wij hebben het filmpje bekeken van Marre.
  We gaan ons beter inzetten voor andere mensen.
  We zijn heel blij dat Marre zoveel heeft gedaan.
  Bedankt hiervoor.

  Jonas, Vincent, Gladys, Warre en de andere van de klas.

 7. Beste familie van Marre,

  we hebben in de klas naar het filmpje van Marre gekeken en het raakte ons wat Marre allemaal heeft gedaan.
  We zullen zelf ook proberen om anderen wat meer te helpen!
  Jullie mogen trots zijn op zo een TOP meid!

  Groetjes,
  L5
  de Springplank

 8. Hallo,

  We bekeken en beluisterden het verhaal van Marre in de klas. Het raakte ons en we vinden het knap wat Marre verwezenlijkt heeft. We willen in de toekomst ook zeker proberen om ons steentje bij te dragen voor een betere wereld…

  groetjes,
  klas 5A

 9. Beste familie van Marre

  Veel sterkte met het overlijden van Marre. Knap dat ze zich nog zo heeft ingezet voor de kinderen in Afrika. Wij vonden het bijzonder dat ze liever in Afrika wou helpen dan een dagje naar het pretpark gaan.

  Wij gaan jullie verhaal zeker onthouden!

  Groetjes
  3e graad van Klavertje Vier-sel

 10. Hoi familie van Marre

  We hebben het filmpje bekeken. Voor ons is Marre een heldin. Ook al kennen we haar niet, het was fantastisch hoe ze haar inzette voor de kinderen in Rwanda. We vinden het heel erg dat Marre overleden is.

  Groetjes

  de godsdienstklas Gemeentelijke basisschool Destelbergen

 11. Beste familielede van Marre,
  Ik weet da het niet maklijk was dat ze jullie verliet maar weet dat ze in jullie harten blijft en alstublieft laat de website in leven en haal veel speelgoed op.Probeer de website zo lang mogelijk bij te houden generaatie lang

  Groetjes Tarik uit het zesde

 12. Beste Romy en Imke,

  Ik vind dat heel knap dat jullie nogsteeds bezig zijn met de actie van Marre en dat jullie al dat speelgoed en geld inzamelen. Fijn dat de kinderen in Rwanda door jullie naar school kunnen.

  Groetjes Ali van Het Talent

 13. Beste Imkeen Romy, Ik vind het super goed dat jullie en Marre Zo iets hebben gedaan voor Afrik.Jullie zullen vast nog denken aan Marre . Ik denk zeker dat alle kinderen van die school nog aan jullilie en Marre denken . Ze zullen vast heel blij zijn . Ik vind het indrukwekkend wat jullie hebben gedaan . Zoveel acties . Marres droom is zeker uitgekomen ,zonder jullie hulp was het heel moeilijk geweest . Het is vast heel moeilijk om een zus kwijt te raken . Maar er zijn meer mensen die familie kwijtraken . Jullie staan nooit alleen . Ik hoop dat er nog veel meer reacties komen .
  Groetjes Paulina uit groep 7

 14. Beste Imke en Romy, dit is voor jullie een gedicht over Marre.Ik vind het heel spijtig dat Marre ons verlaten heeft, want zij gaf Rwanda een nieuw leven Danku! om hun alles te geven! Oh! Was het maar dat Marre terug leefde! Iedereen mist haar hard, want zij was ons dag en nacht.Marre ik zal u nooit vergeten! Oh! God laat haar het Paradijs beleven! Gurleena Gandhi L5,Het Talent.

 15. Dag mama, papa en zussen van Marre,
  Ik ben leerkracht godsd in België. Met de lln van het 5e en 6e leerj praatten wij over Marre, hen haar ziekte. Wij nemen Marre als voorbeeld van’engagement’!! Het zet onze kinderen aan het denken: zo’n jong meisje met zo’n enorm hart terwijl ze zo ziek is. Wel vreemd dat we het nu pas lezen (in onze methode). Maar het blijft zo ongelooflijk knap ????Fijn om te lezen dat haar zussen haar taak verder zetten. Heel veel steun en warme groeten!

 16. Liefste marre,
  ik heb grote bewondering voor jou!
  Want wat jij hebt gedaan is ongelooflijk! Ik wens je familie veel succes! En jij zal blijven bestaan! Bij iedereen trouwens ! Want eerst kende ik je nog niet maar ik heb je leren kennen bij onze godsdienst les!
  En heb heel veel bewondering voor jou!
  Groetjes Ine

 17. Dag Marre,

  We hebben vandaag over jou geleerd in de godsdienstles. We hebben jou leren kennen en jouw verhaal heeft ons allemaal geraakt. We zijn heel fier op jou! Niemand zou het jou nadoen om met jouw ziekte naar Afrika te gaan om daar andere kinderen te gaan helpen. Daar hebben we echt bewondering voor!
  We zullen jou nooit vergeten, door jouw actie zal je altijd verder blijven leven.

  Lieve groetjes,

  5B, Vrije Basisschool Sint-Macharius, Laarne (België)

 18. Mijn naam is Swayam en ik woon in Belgie.Ik heb veel over jou geleerd.Ik heb geleerd dat je altijd positief moet blijven.Ik heb gelezen wat er met je gebeurd is.Het is heel erg.We hebben ook een filmpje gezien over jou. Groetjes Swayam

 19. Hallo wij zijn 2 meisjes en wonen in België. Wij zitten op het F.Laurent instituut en hebben over jou geleerd.Wij waarderen jou en wat er met jou gebeurd is.Dat vinden wij super erg wij moesten wenen. Wij hebben jou filmpje gezien en vonden het ontroerend.Wij gaan dit ook proberen voortzetten.Want we vinden het moedig wat je allemaal hebt gedaan.Jammer dat je er niet meer bent.
  groetjes L,W

 20. Wij zijn twee jongens en we hebben je filmpje gezien.
  En we willen ook zon actie te doen.Omdat we het erg vinden dat je er niet meer bent.

 21. Hallo,ik heb over jou geleerd ik vind het moedig wat jij allemaal gedaan hebt. ik vind het ook erg dat je er niet meer bent veel sterkte groetjes Ciel , Alyana , kyana en Ilyano

 22. Hallo, wij hebben over jou geleerd. We vinden het heel moedig wat je gedaan hebt tijdens je ziekte: anderen helpen! Je bent een voorbeeld voor velen. Groetjes L5 vbs De Linde (België)

 23. ik heb over jou geleerd Marre! Ik moes wenen toen ik het filmpje zag ik wil de groten doan en sterkte van heel L5/groep7 van bassisschool elen (belgie)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>