Gastenboek

 1. Welcome to my blog ,
  I’m Amber.
  If you’ve ever been overscheduled and couldn’t finish a research assignment , then you’ve come to the right place. I assist students in all areas of the writing technique. I can also write the essay from start to finish.
  My career as a professional writer started during high school. After learning that I was very talented in the field of academic writing, I decided to take it up as a profession.

  Talented Academic Writer- Amber- Vahealthchartbook Company

 2. Hoi familie van Marre

  We hebben het filmpje bekeken. Voor ons is Marre een heldin. Ook al kennen we haar niet, het was fantastisch hoe ze haar inzette voor de kinderen in Rwanda. We vinden het heel erg dat Marre overleden is.

  Groetjes

  de godsdienstklas Gemeentelijke basisschool Destelbergen

 3. Beste familielede van Marre,
  Ik weet da het niet maklijk was dat ze jullie verliet maar weet dat ze in jullie harten blijft en alstublieft laat de website in leven en haal veel speelgoed op.Probeer de website zo lang mogelijk bij te houden generaatie lang

  Groetjes Tarik uit het zesde

 4. Beste Romy en Imke,

  Ik vind dat heel knap dat jullie nogsteeds bezig zijn met de actie van Marre en dat jullie al dat speelgoed en geld inzamelen. Fijn dat de kinderen in Rwanda door jullie naar school kunnen.

  Groetjes Ali van Het Talent

 5. Beste Imkeen Romy, Ik vind het super goed dat jullie en Marre Zo iets hebben gedaan voor Afrik.Jullie zullen vast nog denken aan Marre . Ik denk zeker dat alle kinderen van die school nog aan jullilie en Marre denken . Ze zullen vast heel blij zijn . Ik vind het indrukwekkend wat jullie hebben gedaan . Zoveel acties . Marres droom is zeker uitgekomen ,zonder jullie hulp was het heel moeilijk geweest . Het is vast heel moeilijk om een zus kwijt te raken . Maar er zijn meer mensen die familie kwijtraken . Jullie staan nooit alleen . Ik hoop dat er nog veel meer reacties komen .
  Groetjes Paulina uit groep 7

 6. Beste Imke en Romy, dit is voor jullie een gedicht over Marre.Ik vind het heel spijtig dat Marre ons verlaten heeft, want zij gaf Rwanda een nieuw leven Danku! om hun alles te geven! Oh! Was het maar dat Marre terug leefde! Iedereen mist haar hard, want zij was ons dag en nacht.Marre ik zal u nooit vergeten! Oh! God laat haar het Paradijs beleven! Gurleena Gandhi L5,Het Talent.

 7. Dag mama, papa en zussen van Marre,
  Ik ben leerkracht godsd in België. Met de lln van het 5e en 6e leerj praatten wij over Marre, hen haar ziekte. Wij nemen Marre als voorbeeld van’engagement’!! Het zet onze kinderen aan het denken: zo’n jong meisje met zo’n enorm hart terwijl ze zo ziek is. Wel vreemd dat we het nu pas lezen (in onze methode). Maar het blijft zo ongelooflijk knap ????Fijn om te lezen dat haar zussen haar taak verder zetten. Heel veel steun en warme groeten!

 8. Liefste marre,
  ik heb grote bewondering voor jou!
  Want wat jij hebt gedaan is ongelooflijk! Ik wens je familie veel succes! En jij zal blijven bestaan! Bij iedereen trouwens ! Want eerst kende ik je nog niet maar ik heb je leren kennen bij onze godsdienst les!
  En heb heel veel bewondering voor jou!
  Groetjes Ine

 9. Dag Marre,

  We hebben vandaag over jou geleerd in de godsdienstles. We hebben jou leren kennen en jouw verhaal heeft ons allemaal geraakt. We zijn heel fier op jou! Niemand zou het jou nadoen om met jouw ziekte naar Afrika te gaan om daar andere kinderen te gaan helpen. Daar hebben we echt bewondering voor!
  We zullen jou nooit vergeten, door jouw actie zal je altijd verder blijven leven.

  Lieve groetjes,

  5B, Vrije Basisschool Sint-Macharius, Laarne (België)

 10. Mijn naam is Swayam en ik woon in Belgie.Ik heb veel over jou geleerd.Ik heb geleerd dat je altijd positief moet blijven.Ik heb gelezen wat er met je gebeurd is.Het is heel erg.We hebben ook een filmpje gezien over jou. Groetjes Swayam

 11. Hallo wij zijn 2 meisjes en wonen in België. Wij zitten op het F.Laurent instituut en hebben over jou geleerd.Wij waarderen jou en wat er met jou gebeurd is.Dat vinden wij super erg wij moesten wenen. Wij hebben jou filmpje gezien en vonden het ontroerend.Wij gaan dit ook proberen voortzetten.Want we vinden het moedig wat je allemaal hebt gedaan.Jammer dat je er niet meer bent.
  groetjes L,W

 12. Wij zijn twee jongens en we hebben je filmpje gezien.
  En we willen ook zon actie te doen.Omdat we het erg vinden dat je er niet meer bent.

 13. Hallo,ik heb over jou geleerd ik vind het moedig wat jij allemaal gedaan hebt. ik vind het ook erg dat je er niet meer bent veel sterkte groetjes Ciel , Alyana , kyana en Ilyano

 14. Hallo, wij hebben over jou geleerd. We vinden het heel moedig wat je gedaan hebt tijdens je ziekte: anderen helpen! Je bent een voorbeeld voor velen. Groetjes L5 vbs De Linde (België)

 15. ik heb over jou geleerd Marre! Ik moes wenen toen ik het filmpje zag ik wil de groten doan en sterkte van heel L5/groep7 van bassisschool elen (belgie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>